SEPTERYAN / SEPTARİAN / EJDER YUMURTASI


İçeriği aragonit, kalsit ve kireçtaşıdır. Bir nevi fosil taşı da denebilir, deniz canlılarının volkanik atıklarla karışıp, gelgitlerle yuvarlandıktan sonra kuru kalan ortamında milyonlarca yıl fosilleşmesi ile oluşmuştur. İçeriğindeki taşların tüm faydalarını barındırır, ayrıca:
* İnsana maddi ve manevi güç getirdiğine inanılır
* Her çeşit kemik hastalığında yardımcı olarak kullanılabilir
* Genel sağlığı destekler

* Başkalarına şifaya destek verebilir
* En önemli özelliği ise insanı ruhsal vampirlerden yani enerji emici insanlardan korumasıdır


ÖZELLİKLERİ: Birçok mineralin bir araya gelmesiyle oluştuğundan devasal enerjisi ve frekansı da yüksektir. Sevgi dolu, nazik ve samimi bir enerjisi vardır. Özellikle süptil alanda çalışanlar için fiziksel ve süptil bedenleri temizlerken, psişik yeteneklerin açılmasını da kolaylaştırıcı etkisi vardır. Ortamda bulunan negatif enerjileri dönüştürücü etkisi vardır. Psişik saldırılara karşı da koruyucudur. Zihni rahatlatır ve içsel mesajlar ile ayırt etmeye yardımcı olur. Özellikleri şifacıların sıklıkla kullandıkları bir mineraldir çünkü tanı koyma (şifalandırılmak istenen konunun nedenini bulma) ve iyileştirme gücüne odaklanmak için vücudu uyarır, bilgiye açar ve bu konularda büyük destek verir. Bu kristal ile ve biraz da tuz ile birlikte bir ayak banyosu yapmak çok güzel topraklanma sağlar. Kabullenme, sabır, cömertlik ve esneklik getirir. Öfke, düşmanlık, depresyon, histeri, olumsuz düşünceler, çalkantılı duygular, kötü rüyalar, yaşlılık yada ölüm korkusu gibi bir çok durumda kullanılması önerilir. Septeryan grup içinde çok daha kolayca, açıkça ve kibarca konuşmaya teşvik için iletişimi geliştirmeye yardımcı olur.

Aragonit, kalsit ve kalsedonun tüm özelliklerini bir arada gösterir. Özellikle güç ve serveti çağrıştırdığından şans, para, bolluk ve bereket içinde kullanılan taşlardandır.

Kemikler üzerine kalsiyumdan dolayı olumlu bir etkisi vardır. Ayrıca kaslar üzerinde de çalışır, kas spazmları ve seğirmelerini şifalandırır. Bağışıklık sistemini güçlendirir.


Kireçlenmeyi çözer, kemiklerde kalsiyum emilimini arttırır ve iskelet sistemini güçlendirir. Zihin ve ruhu dengeler. Gözler, kulak burun, boğaz,  dişler, kemik ve kaslar, Alzheimer gibi bir çok beyin rahatsızlıklarında, safrakesesi, dalak, böbrekler  üzerinde özellikle çok etkilidir. Konsantrasyon dağınıklığı ve unutkanlığıda hafifletir. Berrak bir bellek sağlar.

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv