ZİRKON / ZİRCON

Kemikleri güçlendirir. Karabasanı engeller. İnce ve kalın bağırsak hareketlerine faydalı ve uyumayı kolaylaştırıcı özelliğe de sahiptir. Ameliyat sonrası yaşanan sıkıntıların giderilmesine yardımcı olur. Metabolizmayı güçlendirir. Vücudun toksinlerden arınmasını, kafein ve nikotin etkilerinin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.

Zirkonun  Fiziksel Etkileri
  • İnce ve kalın bağırsak hareketlerine faydalıdır.
  • Uyumayı kolaylaştırır.
  • Zihni kuvvetlendirir.
Zirkonun Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri
  • Duygusal dengeyi sağlar


Mücevher olarak kullanılan taşların en ünlüsü olan Zirkon, tamamen renksiz olabildiği gibi, kahverengi, yeşil, kırmızı ve sarı da olur. Zirkon aynı zamanda Zirkonyum elementinin de başlıca kaynağıdır. Mücevher olarak kullanılacak olan Zirkonların en değer göreni renksiz olanlarıdır. Elmasa benzetilmesine rağmen sertlik derecesi elmastan 2,5 Mohs daha azdır. Zihni kuvvetlendirici bir taş olan Zirkon, ince ve kalın bağırsak hareketlerine faydalı ve uyumayı kolaylaştırıcı özelliğe de sahiptir. Bunun yanında duygusal denge unsuru olarak da bilinmektedir. Aslan, başak, yay ve kova burçlarının taşı olarak bilinir


GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv