SUGULİT / LAVULİTE / LUVULİTE / CYBELİNE / MANGANOAN SUGULİT / MOR TURKUVAZ / ROYAL AZEL / SOGDİANİTE

Rengi Asıl olarak mor, az da olsa renksiz şeffaf, soluk kahverengimsi sarı, pembe, siyah

Önleyici ve iyileştirici nitelikte yaklaşık 50 farklı problem için yararı bulunmaktadır.

Yararlarından birkaçı:
Sugulit taşımak, korku ve endişeleri ortadan kaldırır, özgüven ve cesaret verir.
Zihinsel huzuru artırır.
Bedenin herhangi bir yerindeki fiziksel rahatsızlığın kötü enerjisini çekip yok etmek için, Sugulitle bu bölgeye masaj yapılmalıdır.
Dışmerkezli olmak için de kullanılmaktadır.
Çocukların öğrenme sorunlarını ortadan kaldırmak, daha kolay öğrenmelerini sağlamak için Sugulit taşı çocukların odalarında bulundurulmalıdır.
Zihni temizleyip İş hayatında başarılı olmaya yardımcı olur.
İç çatışmaların çözümüne ve grup çalışmasında uyum sağlamaya yardım eder.
Allahın nimet olarak verdiği akıl ile beden arasında iletişim ve uyum sağlamaya yardım eder.

Tedavi etkileri

Beden

Bedenin herhangi bir yerindeki fiziksel rahatsızlığın kötü enerjisini çekip yok eder, kişiyi istenmeyen enerjilerden arındırır. Devamlı yanında taşıma da tercih edilebilir.

Kanser ve tümör tedavilerinde çok etkin bir yardımcı taştır. Lenfleri harekete geçirir, hücreleri, safra kesesini ve böbrekleri temizler. Kalbi ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Sugilith beyine etki ederek, görme, konuşma, duyma ve hissetme gibi duyuların güçlenmesinde yardımcı olur.  Korkularda ve bağımlılıklarda çok olumlu etkileri vardır.

Arındırıcı ve bilinçlendirici etkisinden dolayı, eklem, kemik dokusu ve sinirsel rahatsızlıklarda iyileşmeyi desteklemektedir.

Ruh

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Sugulith taşımak, korku ve endişeleri ortadan kaldırır, özgüven ve cesaret verir, yaratıcılığı destekler, kullanan kişiyi mükemmelleştirir. Zihinsel huzuru artırır ve dışmerkezli olmak için de kullanılmaktadır. Çocukların öğrenme sorunlarını ortadan kaldırmak, daha kolay öğrenmelerini sağlamak için, çocukların odalarında bulundurulmalıdır.

Zihni temizleyip iş hayatında başarılı olmaya yardımcı olur, iç çatışmaların çözümüne ve grup çalışmasında uyum sağlamaya yardım eder,  akıl ile beden arasında iletişime ve uyum sağlamaya yardım eder.

Huzur ve kontrol sağlar, şüpheleri dindirir. En güçlü şifa ve korunma taşlarından olan Sugulith, meditasyonda yüksek titreşimle ruhumuza nüfuz ederek yolumuzu aydınlatır ve böylece o güne kadar bilmediğimiz ufuklar önümüze serilir. Etrafımızdaki insanlarla olan ruhsal bağlarımız güçlenir. Pozitif düşüncelerle beraber yaşamdan keyif alma yeteneğinizi açığa çıkarır. Bugüne kadar yaşadığınız tüm hayal kırıklılarını bırakarak canınızı yakan kişilere ve olaylara karşı tamamen affedici tutumlar sergilersiniz. Eriştiğiniz tanrısal sevgi ve merhamet boyutu, sizi bu sınırlardan ve yüklerden kurtarır.

İnsanların kendilerine koydukları barikatları görmelerini sağlar. Aşırı hassasiyeti gidermekte yardımcı olur.


Adeta bir yaşam pınarı gibi etki ederek, ruhumuzu ve bedenimizi aktive eder. Çevremizden etkileneceğimiz kötü enerjilerden korur, bize ışık, sıcaklık ve yaşama sevinci verir. İnsanları gelmekte olan kova çağına hazırlar.

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv