KRİZOKOL

Karaciğer,safrake sesi,böbrek,idrar kesesi ve dolaşım fonksiyonlarını aktive eder,sindirim organlarını dengeler.Tansiyonu deneler,sinir sistemini sakinleştirir,gerginlikler i ve stres yükünü hafifletir.Bizi sakinleştirir ve huzur verir.Alına konduğunda serinletir ve ateşi düşürür.Akciğerler ve solunum yollarını destekler,tiroid bezini aktive eder ve vücudun hormon dendengesini sağlar.Büyük olmayan yanıklarda su toplamasını önler,ğrıyı ve sızıyı alır.

Denge taşıdır.Duygusal yoğunluklarda zihnimize Ve yüreğimize sakinlik ve iç huzur verir,denge sağlar,yaratıcılık ve tatmin duygusu yaratır.Tembel ve ağırkanlıları aktive eder.buna karşın asabiyeti,nefreti ve öfkeyi dindirir,stresi ön ler.Değişimlere karşı bizi hazırlar.Daha anlayışlı ve pozitif yapar.

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv