ŞİFALI TAŞLARIN GİZEMİ

Şifalı taşların vücudumuza faydaları ne kadardır? Taşları tek başına kullanmak şifa için yeterli geliyor mu? Her taş her hastalığa yararlı mı? Ve taşların dünyasından merak edilenler..

Bazı taşların ruhi rahatsızlıklara, depresyona vs. iyi geldiği yada negatif enerji ve olumsuzlukları topladığı gibi bazı söylemler mevcuttur. Yüksek tansiyon şikayetlerinde faydalı olduğu belirtilmektedir. Bu tür taşları insan üzerinde bulundurmanın dinen bir sakıncası var mıdır?

Bazı taşların özelliklerinden dolayı insandaki hastalıklara iyi geldiği bilim tarafından da kabul edilen bir gerçektir. Bu bakımdan şifa niyetine bu taşların takılmasında bir mahzur yoktur. Ayrıca bu taşları takarken de tıbbi tedaviyi de ihmal etmemek gerekir.

Şu husus unutulmamalıdır ki o taşları yaratan ve onlara o özelliği veren Allahtır. Bu bakımdan nasıl ki bir ilacı içerken şifayı verenin Allah olduğuna inanıyor ve ilacı bir vesile biliyorsak bu taşlarında bir vesile olduğunu ve şifayı verenin Allah olduğunu unutmamak gerekir.

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv