ÇÖL GÜLÜ TAŞI / MECNUN TAŞI

Sabır taşı arıyorsanız işte tam size göre bir taş: Çöl gülü! Sakin enerji sağlayan yapısıyla çok hareketli, tartışmalı, stresli ortamlar için çok gerekli bir taştır. Bu tarz bir ortama konulan çöl gülü taşı etkisini kısa sürede gösterecektir.

Mecnun taşı olarak da bilinen bu taş, rivayete göre Mecnun’un çölde yolu kaybettiği sırada çölde bulduğu bir taştır. Bu taş çöl kumları içerisinde bulunur. Görüntüsü gülü andırdığından bu şekilde isimlendirilmiştir. Jips grubuna bağlı bir taştır.

Çöl gülü taşının faydaları:
Çevresine yaydığı pozitif enerji hemen hissedilir . Sezgileri güçlendirir. 6.hissi kuvvetlendirir. Aurayı hızlı bir biçimde arındırır. Bulunduğu ortamda dingin ve barış dolu bir atmosfer oluşturur. Farkındalık yetisini olumlu yönde etkiler.

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv