TAŞLARLA TEDAVİ ETME ŞEKİLLERİ

Evrende var olan her şeyin birbiri üzerinde bir şekilde etkisi olduğu bilinmektedir. Kitabımda yer alan bilgiler kısmen bilimsel sonuçlara dayanan ancak genelde tecrübelerle kanıtlanmış ya da eski inanışlardan gelen bir kısım inançları içermektedir. Bunların doğruluğuna inanıp inanmamak ve değerli taşları bu amaçlar doğrultusunda kullanmak tamamen sizin kendi düşüncelerinize bağlıdır. Eğer bu konuda şüpheleriniz var ise; hoşunuza giden herhangi bir taşı ‘etkilerini okumadan’ seçip bir süre kullanmanızı, daha sonra kontrol etmek amacıyla o taşın etkilerini okumanızı öneririz.

Alternatif tedavi yöntemlerine duyulan ilginin her geçen gün arttığı günümüzde doğal taşlar, bir çok fiziksel rahatsızlığa iyi geldiği gibi, spiritüel alanda da açılımlara destek verdikleri için ilk sıraları işgal etmektedirler.

Doğal taşlar, milyonlarca yılda meydana gelirler ve bünyelerinde topladıkları enerji yüklemesiyle de bir çok hastalığın ilacıdırlar. Diğer yandan, bu meziyetlerinin yanı sıra bitki ve aromatik ürünlerle de pozitif bir işbirliğine girerek, inanılması güç bedensel iyileştirmelerden tutun, ruhsal anlamda açılımlara kadar bir çok işlevi de yerine getirirler.

Alternatif tedavide yeni ufukların açılmasına neden olan bu taşlar, tıbbi yöntemlerin etkisiz kaldığı noktalarda devreye girerek, sağlamış oldukları yararlarla bilim dünyasını da hayretler içinde bırakmaktadırlar. Bu, büyük
bir bilgi birikimi ve yüzlerce deneye dayanan bir tecrübenin ürünü olarak, konunun uzmanları tarafından yapılan bir uygulama olmalıdır ve de taşların yanı sıra, diğer doğal ürünlerin de nerede ve ne zaman kullanılacağı çok iyi bilinmelidir. Bu taşların harici olarak kullanılması gerekir, kesinlikle dahili olarak kullanılmamalıdır.

Korkuları yok eden Agat, alerjiyi rahatlatıp göz hastalıklarına iyi gelen Ametist, grip gibi rahatsızlıkları bitiren Obsidyen, uykularda güzel düşler görülmesine neden olan Sarı Topaz, damar hastalıklarının ilacı Jasper, kalp çarpıntılarını azaltan Olivin, guatr hastalığının baş düşmanı, alerji ve nefes darlığının da ilacı Kehribar, bedendeki gazları giderip, kalbe de iyi gelen Akik, mide rahatsızlıkları ve böbreklere birebir olan Sitrin, iktidarsızlığın çaresi Yakut, uykusuzluğu gideren dişi Kuvars, düzgün konuşma becerisi sağlayan Kalsedon ve hayvanlarınızın nazara gelmesini engelleyen ayrıca sakinliklerini sağlayan Turkuvaz, alternatif tıbbın birkaç örneğinden sadece bazılarıdır.


Şifa süreci, yoğun ve dengesiz enerjiyi uzaklaştırmak ve enerjiyi dengeleyerek yüksek titreşim düzeylerine çıkarmaktır. Birkaç taş aynı anda kullanıldığında, etkileri çoğalabilir. Ancak bu durumda taşların birbirleriyle uyum içinde olmaları gerekir. Taşları tedavi amaçlı kullanmak ve fayda elde etmek için değişik metotlar vardır.

1 yorum:

ilhan dedi ki...

Ben çok inanıyorum aslında ama çarşıda satılan taşlar gerçek mi acaba güvenip alamıyorum. Bu güzel paylaşım için teşekkürler.

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv