DOĞAL TAŞLARIN ENERJİSİ HER ŞEYE İYİ GELİYOR

Mine Babaç çocukluğundan beri taşlara tutkun; ama doğal olanlara... Geçirdiği bir beyin rahatsızlığı, onun taşlarla olan ilişkisini güçlendirmiş. Ve kadının vazgeçilmez tutkusu takı ile doğal taşları birleştirip kendi markası Valael'i yaratmış. Anlattıklarına inanamayacaksınız.

TAŞLAR VE SIRLARI
Kaplan gözü: Mistik insanlar kaplan gözünün onları kötü enerjilerden koruduğuna inanırdı. Dengeleyicidir ve inatçılığı azaltır. Kişinin olayları daha net algılayabilmesini sağlar.

Dumanlı quartz: Asırlarca dekoratif ve dini nesnelerde değerli taş olarak kullanıldı. Gerginliği giderdiğine, korku, panik ve kızgınlığı olumlu duygulara çevirdiğine, neşe ve huzur getirdiğine inanılır. Güven duygusu oluşturduğu, yeni deneyimlere açık olunmasını sağladığı söylenir.

Agat: Akik taşının bir türevi. Güçlü bir iyileştiricidir. Bir çeşit terapi aracıdır. İçerdiği mineraller sayesinde gerçeklerin farkına varılmasına yardımcı olur. Vücuttaki fazla ya da negatif enerjiyi boşaltır, gerginliği alır, ağrıları dindirir. Mantık ve akıl gücünü arttırır, tehlikelere karşı korur. Hamilelere özellikle tavsiye edilir.



Apatit: İçsel huzur ve neşe verdiğine inanılan bu taş; iletişimi güçlendirir, özgüveni ve konsantrasyonu arttırır. Yüzyıllarca, kişinin kendine odaklanmasına ve içindeki gücün farkına varmasına yardım ettiği inancıyla kullanılmıştır.

http://www.valael.com.tr/default.aspx

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv