SODALİT TAŞI

Sodalit taşı, içeriğinde yüksek oranda soda ve kalsiyum barındıran bir taştır. En büyük özelliği damar, hücre ve organizma üzerinde etkili olmasıdır.
Lenf aktivasyonu , bağışıklık sistemi ve hormonları günçlendirdiği uzmanlar tarafından belirtilmektedir. Kan basıncını düşürür, kalp ve zihinsel aktiviteleri destekler.
İlham verir ve sezgileri güçlendirir. Kullanan kişiyi negatif düşünce etkisinden ve nazardan korur. Ayrıca sakinleştirici ve baş ağrısına iyi gelen etkiye sahiptir.

Çivit mavisi renginde, özellikle Kanada ve Brezilya’da çıkarılan değerli bir doğal taştır.
Magmatik kayaçlarda oluşan bir alüminyum silikat mineralidir. Görünüş olarak lapise benzeyen bir taştır.

Sodalitin faydaları:
- Boğazdaki bütün şişlikleri ve iltihabı almasıyla ünlüdür. Sodalit ile bütün boğaz sorunlarını giderebilirsiniz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus şudur: Kullanacağınız sodalit taşı en az şiş veya iltihaplı olan bölgenin büyüklüğünde olmalıdır.
- Yolculuklarda taşıt tutanlara yani midesi bulananlara iyi gelir.
- Depresyona karşı koruyucudur.
- İletişim gücü kazandırır. Duygularını ve düşüncelerini rahat ifade edebilmeyi sağlar.
- Zihninizdeki gereksiz sesleri susturur ve konsantrasyon sağlar.

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv