AĞRI KESİCİ DOĞAL TAŞLAR

AKİK TAŞI

Metabolizmanın sağlıklı çalışmasını sağlar.Üriner sistem için şifadır.Bedendeki gazları, ağrıları giderir.Erkekte erkeklik bezini, kadında yumurtalıkları korur.Bedenin gerginlik olan kısımlarına sıcaklık hissi verir ve gerginliği azaltır.Cilt hastalıklarına karşı etkilidir. Damarları kuvvetlendirir.Hamilelikte hem anne hem de bebeğin sağlığı için faydalıdır ve bu süreç içerisinde kullanılması özellikle önerilir.Kemik ve diş yapısının korunmasında ve cinsel organlar,cinsel güç için faydalıdır.Baş ağrısına iyi gelir,tansiyon düşürür,günlük stresi atar,aklı ve vücudu güçlendirir.Genel korkular, epilepsi, uyur-gezerlik, zehirlenme gibi rahatsızlıklarda kullanılır.Baş dönmesi ve ateşli enfeksiyonlara iyi gelir.Yorgun gözler üzerine konulabilir.Ağız kokusu ve diş sarılığından korur. Kan dolaşımını kolaylaştırır.Böbreği kuvvetlendirir.

AKUAMARİN TAŞI

Solunum sisteminin düzenli çalışmasını sağlar,akciğerler için şifadır.Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını destekler.Astım ve bronşite iyi gelir.Kalp, kaslar ve sinir sistemine rahatsızlıklarına,hipofiz ve troid bezleri, nezle, sinir uçları iltihabı, göğüs iltihabı, göğüs kanseri, göz yaşarması, kabakulak, karaciğer (genel),deri alerjileri, diş ağrısı, diş iltihabı, anjin, bademcik iltihabı, boğmaca, boyun ağrısı,aids, lösemi, şiş eller ve saraya iyi gelir.Lenf sirkülasyonunu rahatlatır. Damar tıkanıklığı, kemiklerin güçlendirilmesi ve unutkanlık için faydalıdır.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Tansiyon dengeleyicidir.Alkol,sigara ve madde bağımlılığı tedavisinde kullanılır.Hormonları dengeler ve büyümeyi düzenler.

AMETİST TAŞI

Eklem ağrılarını tedavi ederek rahat hareket etmeyi sağlar.Bedeni dinç tutar, fiziksel bedenimizle duygularımız arasında denge oluşturur.Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir taştır.Yaydığı enerji her zaman size fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur.Göz hastalıklarına, alerjiye, migren ve diğer baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelir.Bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.Cilt dokusunu sıklaştırır.Cilt hastalıklarında kanserinde, siyah nokta ve aknelerde suyuyla cilt temizliği yapılır.Tansiyonu dengeler.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Depresyona karşı faydalıdır.Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Fazla çalışmaktan ve stresten kaynaklanan zihinsel yorgunluğu giderir,konsantrasyonu arttırır .Kişiye iç huzuru vererek karar verme yeteneğini güçlendirir.Koyu mor yada çok açık renkli, özellikle de berrak olan ametistler en güçlü enerjiye sahip olan ametistlerdir. Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve kalbi koruduğu söylenir.Uykusuzluk sorununa ve karabasanlara karşı yastığınızın altına ametist taşı koymayı deneyebilirsiniz.

2 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ametist burcumun taşı.. renk ve biçim olarak çok sevdiğim taşlardan...

Adsız dedi ki...

afferin sana

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv