ATAKAMİT


Nadir bulunan ve yeni keşfedilen Zümrüt yeşili renginde bir taştır. Saflığı ve temizliği simgeler. Sevgi duygusunu aktive eder. Korkuların yok edilmesinde kullanılmaktadır.

Atakamit yeni keşfedilmiş bir taştır, nadir bulunur. Yeni keşfedildiği için tüm kullanım alanları ve faydaları tam olarak keşfedilememiştir. Şu an için bilinen başlıca yararları: Meditasyonda kullanılır. Güçlü görsel yetenek ve güçlü bir maneviyat sağlar.

Manevi vizyonumuzu geliştirmede kullanılan güvenilir bir taştır. Yaşamımıza genel bir sevgi ortamı katar. Timüs bezi, bağışıklık sistemine yardımcıdır. Böbrekleri temizlemede, korku hissinin kaldırılmasında yardımcıdır.



Yeni keşfedilmiş bir taş olduğu için özellikleri henüz tamamen anlaşılamamış. Üçüncü gözü açarak güçlü görsel imgeler ve kuvvetli ruhsal bağlantılar sağladığı bilinir.


İlgili Görseller:

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv