ŞİFALI TAŞ ''AGATE'' TAKI TASARIM ÖRNEKLERİ

Pembe Botsvana Agate 12mm Yuvarlak Boncuk 16 inç Strand
Dünyevi Pembe Renkleri Sweet Mix Pembe Botsvana Agate 12mm Boncuk, 16 inç iplikte dizili. Botsvana Akik bantlı Kalsedon, Kuvars ailesinin bir mineral  çeşittir. Bazı katmanlar açık kahverengi ya da kayısı rengi içerebilir olsa ağırlıklı, pembe ve grinin tonlarındadır. Bu taşlar volkanik aktivite yaklaşık 187 milyon yıl önce oluşmuştur.


Sterling gümüş dantel ile akik/Agate - özel biri ya da kendiniz için ve  tedavi amaçlı mükemmel bir hediye fikri :)

Fotoğraf


Antika bakır renkli tel ile bu güzel Tibet agate taşı sarılmış ve bir bakır tonu çiçek boncuk ve bir kırmızı cam boncuk tohum ekledi. Bu kolye renklerinin aralığı krem bir koyu kahverengi. Kolyede, bir matlık vardır.Siz bir hediye olarak bu el yapımı kolye mi istiyorsunuz? . Kolay hediye vermek için bir hediye Kolye ölçülleri yaklaşık 1-1 / 4 "- uzunluğu 3cm ve yaklaşık 3/4" - 2.2cm çapında. Bu 17 den dangles. "- 42cm uzunluğunda kahverengi süet kordon kordon bir genişletici zinciri 2 var" - 5cm ve ıstakoz toka kapatma. Her ikisi de gümüş kaplamalı. 

Fotoğraf

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv